Entinen mies sanoi että painettua sana ei sovi epäillä, ja sehän tietysti pitää täysin paikkansa (koska näin sen painettuna Pirkka-lehteen). Internet kuitenkin on hiukkasen ongelmallisempi media, täältä löytyy miljardeja tiedonhippusia joten pakostakin joukkoon eksyy jos ei nyt kymmeniä niin ainakin pari erheellistäkin väittämää. Ei virheitä tietenkään näiltä sivuilta löydy eikä vuodatuksista ylipäätänsäkään mutta kuitenkin jostain epämääräisiltä internetin reuna-alueilta. 

Tässä oiva sivu jolle annan totuustakuun (6 kk. lisämäksusta 2 vuoden täystakuu), se kertoo totuuden, koko totuuden ja vain totuuden käsittelemästään aiheesta.
Is it christmas?

Painetun sanan jälkeen seuraavaksi totuudellisinta tietoa saa tutkimuksista (tilastot seuravat heti kannoilla). Harvardin yliopiston tutkimuksen mukaan Google-haku tuottaa noin seitsemän grammaa hiilidioksidipäästöjä.

Ja minä kun aina kuvittelin että maailma pelastuu sillä jos halutessani tietoa suippokuonokenguruista googletan sitä sen sijaan että lentäisin Australiaan tutkimaan niitä itse. Nyt selvisikin että kun miljardi ihmistä tekee 5 turhaa hakua aiheesta niin hiiltä vapautuu ilmakehään tuhat tukkirekallista. Kyllä ekologinen selkäreppuni olisi paljon pienempi jos vai lentäisin ottamaan itse selvää tuosta myyttisestä otuksesta.